Δημιουργούμε, αποτυπώνουμε, αναδεικνύουμε
τον ελληνικό πολιτισμό, μαζί.

GR EN

“WΕ” είμαστε εμείς...

Όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε την Ελλάδα και γι’ αυτό δεν μας χωρά... Γιατί θέλουμε να ταξιδέψουμε και να την μοιραστούμε με όλον τον Κόσμο.
WE είναι τα δυο μας χέρια όταν απλώνονται για να ενωθούν με άλλα, για να χορέψουν, να αγκαλιάσουν, να πετάξουν για ξένους τόπους και να χαρίσουν εκεί τα δώρα του τόπου μας...
Δώρα πολιτισμού ακουμπισμένα σε κυριακάτικο τραπέζι που στρώθηκε για όλη την Οικουμένη. Ένα τραπέζι όλο φως, γεμάτο με εικόνες, ήχους, τέχνη, και γεύσεις από Ελλάδα.

To “WE” ήταν ένα όραμα του Art Director και φωτογράφου Γιώργου Χρυσοχοΐδη, που τώρα είναι κοινός στόχος μιας ομάδας καλλιτεχνών η οποία διαρκώς μεγαλώνει.

Ψηφιακές εκδόσεις πολιτισμού

Όπως μία σταγόνα πέφτει στο κρυστάλλινο νερό και μικροί δακτύλιοι ταξιδεύουν μακριά... έτσι κι εμείς, οραματιζόμαστε η τέχνη, ο πολιτισμός και το μεράκι μας, να φτάσει σε όλα τα σημεία του κόσμου, δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας και συστήνοντας την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στόχος της “WE” είναι μέσα από τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, την παραγωγή και την έκδοση multimedia υλικού υψηλών προδιαγραφών, όχι για να συστήσει στον θεατή τον Ελληνικό Πολιτισμό μέσα από εικόνες, αλλά να τον μυήσει μέσα από μία συνολική βιωματική εμπειρία ενεργοποιώντας όλες του τις αισθήσεις.

Ελλάς...

Το Θαύμα που χάρισε ο Θεός στους Έλληνες...
Ήταν το Χέρι Του που ζύμωσε ακούραστα το χώμα
με αλμυρό νερό και γενναιόδωρα το έπλασε,
αφήνοντάς το να το ψήσει με Σοφία ο Ήλιος...

Το ίδιο Χέρι που μετέτρεψε σε Αίμα το Νερό, σε Σάρκα
το Χώμα και σε Πάθος την Αλμύρα, για να γεννήσει
Ανθρώπους Ακραίους και γι΄αυτό Ανθεκτικούς...

Ελεύθερους και Δέσμιους αυτού του Ήλιου,
αυτού του Φωτός που όσο μακριά του κι αν πηγαίνουν,
τους καλεί και τους δείχνει το δρόμο να γυρίσουν Πίσω...

Πίσω στο Νερό και την Αλμύρα, που αποτυπώνεται
στα πρόσωπά τους, καθώς τ' αυλακώνει
το Πέρασμα του Χρόνου...

Illustration, Small Boat