Δημιουργούμε, αποτυπώνουμε, αναδεικνύουμε
τον ελληνικό πολιτισμό, μαζί.

GR EN

We, Ελλάδα - Πορτραίτα του Αιγαίου

Περιπλανηθείτε στις ψηφιακές σελίδες του ΑEGEAN PORTRAITS, στις φωτογραφίες του Γιώργου Χρυσοχοϊδη και στις λέξεις των Ελλήνων, αφήνοντας απείθαρχη τη Μνήμη, αχαλίνωτη την Καρδιά κι ελεύθερες τις Αισθήσεις για να γεννήσουν Συνειρμούς...
Συνοδοιπόροι ακούραστοι, ο Γιωργής Βενετούλιας στην επιλογή των κειμένων, ο Πηλίγκος Κυριάκος που δημιούργησε 41 συνταγές αναδεικνύοντας τις υπέροχες γεύσεις του Αιγαίου, την Μουταφίδου Σίνα με την υπέροχη εικονογράφησή της, αλλά και τον Δημήτρη Ντελή που συνέθεσε την Πρωτότυπη Ορχηστρική Μουσική που πραγματικά αγγίζει ευαίσθητες χορδές!
Ευελπιστούμε ότι με την ανάγνωση του, ο αναγνώστης εκτός από την αισθητική απόλαυση, θα γνωρίσει τον πλούσιο σε αισθήματα λαϊκό άνθρωπο και θα ωφεληθεί από τον αξιακό του κόσμο.


Περιέχει:

87 έγχρωμα σαλόνια με 84 φωτογραφίες από τα νησιά του Αιγαίου, 15 επιλεγμένες συνταγές, 61 παραμύθια, ευτράπελες ιστορίες, παροιμίες, αινίγματα, γνωμικά κλπ. και 34 πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις.

Σε αυτήν την έκδοση μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το ψηφιακό βιβλίο μαγειρικής, “Μεσογειακή Κουζίνα” με 41 επιλεγμένες συνταγές.

ISBN 978-618-82174-1-6

Greece, Aegean Portraits - Πολυτελές λευκώμα ψηφιακής μορφής. We, Πορτραίτα του Αιγαίου. - Διαβάστε Online το νέο μας eBook ΔΩΡΕΑΝ We, Πορτραίτα του Αιγαίου. - Κατεβάστε το νέο μας eBook ΔΩΡΕΑΝ Available on the App Store

Ακολουθήστε μας σε κάθε
καταγάλανο κύμα πολιτισμού...