Δημιουργούμε, αποτυπώνουμε, αναδεικνύουμε
τον ελληνικό πολιτισμό, μαζί.

GR EN

Καλωσορίσατε στην ομάδα της we!

Θα είναι τιμή μας να σας έχουμε μαζί μας, να μοιραστούμε την αγάπη μας για τον πολιτισμό μας και να τον δούμε να αποτυπώνεται στο σήμερα μέσα από τα δικά σας μάτια.
Εδώ συλλέγουμε κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης που απαντάει στα αναρτημένα projects ή που με αφετηρία τα projects εμπνέεται και αφήνεται στη δημιουργία.
Σαν μέλος της ομάδας we, θα έχετε την ευκαιρία να εκθέσετε τη δουλειά σας και να μοιραστείτε το όραμά μας, για την ανάδειξη του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού στον κόσμο ολόκληρο.
Κάθε καλλιτεχνική συλλογή, πάντα με τη δική σας έγκριση και αναφορά των προσωπικών σας στοιχείων, θα δημοσιεύεται με τους εξής τρόπους:

  • στο site μας wefeel.gr, στην αντίστοιχη κατηγορία project που σας αφορά.
  • σε πολυτελή λευκώματα τυπογραφικής ή ψηφιακής μορφής.
  • στο gift shop του site μας, σε περίπτωση επιθυμίας και δυνατότητας πώλησης.
  • συμμετέχοντας σε περιοδεύουσες εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε τη WE το ψηφιακό σταυροδρόμι που θα φέρει κοντά καλλιτέχνες, φιλότεχνους και πολιτιστικούς φορείς από κάθε γωνιά της γης όπου χτυπά η καρδιά του ελληνισμού.

Προδιαγραφές συμμετοχής

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η καλλιτεχνική σας έκφραση να αφορά ένα από τα υπάρχοντα θέματα μας: Αιγαίο, Κρήτη, Αθήνα. Τα θέματα συνεχώς εξελίσσονται και ανανεώνονται, γι' αυτό καλό είναι να μένετε πάντα ενημερωμένοι μέσω του site ή κάνοντας εγγραφή στο Ε-mail.

Η έμπειρη ομάδα αφού λάβει δείγμα της δουλειάς σας, την αξιολογεί και εφόσον γίνει αποδεκτή, θα σας αποσταλούν τα συμφωνητικά συνεργασίας.

Στείλτε μας στο beinspired@wefeel.gr το βιογραφικό σας και ένα δείγμα της δουλειάς σας.

Η ομάδα της we, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει, να σας λύσει τυχόν απορίες.

Δημιουργούμε, αποτυπώνουμε, αναδεικνύουμε
τον ελληνικό πολιτισμό, μαζί.